Serialul HBO din 2018

Fanii serialului Westworld produs de HBO au avut parte de o surpriza la festivalul Comic-Con.

Pentru cei care nu stiu, Comic-Con este un festival al filmelor unde producatorii si actorii se intalnesc cu fanii lor si isi fac cunoscute proiectele.

In 2017 peste 100000 de vizitatori se intalnesc cu artistii preferati. Printre actorii care participa anul acesta se numara: Ryan Gosling, Channing Tatum, Charlize Theron, Andrew Lincoln, Norman Reedus, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan, Danai Gurira, Melissa McBride, Lennie James and Chandler Riggs, Alfie Allen, John Bradley, Gwendoline Christie, Liam Cunningham, Conleth Hill, Sophie Turner, Isaac Hempstead, etc.

Comi-con este un spectacol deosebit creat atat de organizatori cat si de vizitatori. Acestia de multe ori se costumeaza la fel ca eroii lor astfel ca festivalul este un gigantic bal mascat. Acest festival are loc intre 20-23 iulie 2017, in San-Diego, California.

Westworld a creat destula valva prin faptul ca HBO le-a solicitat actorilor sa accepte participarea la scene nud precum si filmarea unor scene care presupune simularea actului sexual sau atingeri ale organelor sexuale, totusi actorii actorii au reusit o performanta notabila in primul sezon si serialul s-a bucurat de succes, astfel ca au inceput filmarile pentru urmatoarea serie.

Desi Westworld, sezonul 2, este programat in 2018, HBO are pregatita o intalnire la care participa Ben Barnes, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Evan Rachel Wood ai Jeffrey Wright.

In plus HBO a prezentat cu aceasta ocazie un trailer care i-a incantat pe fani si care a iscat si mai multe intrebari.

Gearbest  promotion