Blocnotes Rocketbook Wave

ROCKETBOOK a inventat caietul care poate fi reutilizat ca nou dupa ce il bagi in cuptorul cu microunde cateva zeci de secunde.

Pentru a reutiliza acest caiet trebuie sa folosesti un pix special care intra in pretul lui. Caietul vine in doua formate: Standard 21,6x24,1cm Executive 15,2x22,6cm, are 80 de pagini si costa 29,99 lire (aproximativ 150 de lei).

De asemenea utilizatorii caietului au acces la o aplicatie pe telefonul mobil care le permite sa fotografieze si sa salveze datele de pe caiet pentru o utilizare ulterioara. Astfel, dupa utilizare, salvezi continutul apoi il bagi in cuptorul cu microunde si vei avea practic un caiet nou, gol, gata de a fi utilizat. Continutul salvat de aplicatie poate fi pastrat in diverse forme si accesat ulterior de pe internet sau de pe discul calculatorului.

Interesant este ca aplicatia dispune de un sistem inteligent de clasificare a paginilor, foarte intuitiv pe baza unor iconite de la baza fiecarei pagini. Odata paginile fotografiate cu telefonul mobil acestea for fi salvate conform specificatiei utilizatorului.

Inainte de varianta cu microunde compania ROCKETBOOK a contruise un caiet ale carui pagini se puteau sterge cu un burete cu apa. Acesta insa presupunea sa stergi pagina cu pagina, ceea ce era destul de obositor.

Gearbest  promotion