Unicycle Electric Wheel

Da, ai citit bine, s-a inventat ceva mult mai cool decat bicicleta!

Tuturor ne place sa ne plimbam cu bicicleta prin parc, prin natura, ba chiar cateodata sa mergem la munca. Bicicleta este un mijloc de transport foarte comun si folosit in toate colturile planetei.

Pe de alta parte toti ne lovim de problemele bicicletei: prea mare, prea grea, oboseala, depozitarea, lipsa pistelor de biciclete.

S-au incercat diverse solutii: sa fie pliabila, sa fie din materiale mai usoare, sa fie electrica, etc., dar problemele au ramas.

In ultimul timp a aparut trotineta, ca o varianta la bicicleta. E mai usoara, e mai mica, insa e mai obositoare si in general cam mosteneste problemele bicicletei.

S-au mai incercat si alte variante: hoverboard-ul, skateboard-ul electric, insa acestea nu au convins deoarece apar probleme de stabilitate si de manevrabilitate atunci cand treci de pe un mediu pe altul: sosea-bordura-trotuar. Iti trebuie cateva sute de ore de exercitii ca sa poti sa le stapanesti indeajuns de bine.

De curand a aparut insa un nou mijloc de transport care depaseste o mare parte din problemele celor de mai sus: monociclu electric sau roata electrica.

Mica si usor de depozitat, poti sa o iei in metrou, autobuz, trolebuz, greutate redusa (10-15kg), manevrabila relativ usor, electrica, cu o autonomie destul de mare (15-30km), viteza de deplasare destul de mare (18-30km in functie de model), pentru deplasarile in oras monociclu pare sa aduca solutia mult cautata. In plus, pe masura ce tehnologia va evolua, cu siguranta autonomia va creste si greutatea va scadea. In aglomerarile urbane viteza de 18km este perfecta sa te poti deplasa printre pietoni fara sa existe riscul unui accident.

Gearbest  promotion