Hartia inlocuita de tableta

Desi toti producatorii de tablete prevedeau disparitia hartiei odata cu aparitia tabletelor, acest lucru nu s-a petrecut. Dragostea oamenilor pentru gandul asternut pe hartie a ramas neclintita. Si, totusi, se pare ca viitorul in care se va folosi mult mai putina hartie devine tot mai aproape.

In present o multime de firme, incepand de la cele mari precum Sony pana la cele mai noi gen reMarkable incearca sa substitue hartia cu dispozitive care sa-i copieze caracteristicile. Toata lumea stie ca senzatia creionului pe hartie nu poate fi inlocuita cu modul in care un creion electronic atinge o tableta. Un alt lucru pe care tabletele nu au reusit sa-l atinga este precizia.

Acest lucru s-ar putea schimba deoarece mai multe produse vor incerca sa imite hartia nu numai ca aspect ci si ca atingere si precizie. Astfel suprafata nu va mai avea textura sticloasa a unei tablete ci o suprafata poroasa care sa dea senzatia hartiei. In plus acest dispozitivul nu utilizeaza ecran LCD si nu va mai avea proleme de reflexie a luminii cum au in prezent telefoanele sau tabletele.

Tableta are dimensiunea de 10.3 inci iar durata de viata a bateriei poate ajunge la cateva zile sau chiar o saptamana. Are memorie interna astfel ca iti permite sa ai un numar imens de foi si se conecteaza la internet, deci poti sa trimiti paginile la prieteni sau la imprimanta sau sa le salvezi in cloud.

Pretul este de 716 dolari dar poti beneficia de o reducere de 33% prin pre-comanda (479 dolari).

Gearbest  promotion