Nikon D850 D810

La 100 de ani de la infiintare, Nikon a anuntat ca in curand va lansa viitoarea generatie de aparate SLR de foarte inalta rezolutie si viteza.

D850 va fi un aparat foto digital SLR in format FX si o sa fie un o scula formidabila atat pentru profesionisti cat si pentru hobisti si pentru toate tipurile de fotografii: peisaj, portrete, fotografii de nunta, fotografii de moda, fotografii comerciale precum si pentru creatorii multimedia. Cel putin asa anunta producatorul, desi deocamdata nu vrea sa dezvaluie prea multe amanunte destre caracteristicile acestuia.

Cu acest aparat NIKON va oferi rezolutii si viteze pe care concurentii nu le vor putea egala o perioada astfel se asteapta ca si pretul sa fie destul de piperat. Deocamdata acesta nu a fost devoalat. In prezent NIKON D810 este la un pret de 1800 - 2000 de euro.

Pentru a starni curiozitatea fanilor NIKON a lansat un filmulet facut cu aparatul, noaptea, la o rezolutie de 8k. Nu se precizeaza daca este un video sau este o noua functie a aparatului de a fotografia la intervale regulate si de a monta totul intr-un filmulet.

Gearbest  promotion